In het Osho International Meditation Resort je levensvisie Veranderen.

In het Osho International Meditation Resort je levensvisie veranderen

Verandering van Levensvisie

Het Osho International Meditation Resort te Pune biedt een verblijf waarin je, met als basis meditatie, In het Osho International Meditation Resort je levensvisie verandereneen andere visie op het leven ontwikkelt. Mogelijk heb je het niet eens zozeer in de gaten als je in het Resort verblijft. Er heerst namelijk een hele aangename, open en feestelijke sfeer om er enige tijd door te brengen. Echter, door meditatie word je je bewust van de conditioneringen die je leven bepalen. En via meditatie kun je ook leren om die los te laten omdat je merkt dat ze je alleen maar beperken en ongelukkig maken.

Osho Internationaal Meditation Resort in Pune

Het Osho Internationaal Meditation Resort bevindt zich in de stad Pune. Deze is gelegen in het gebied Maharashtra dat zich ongeveer in het midden van het uitgestrekte India bevindt. Pune ligt ten zuiden van de wereldstad Mumbai. Deze stad is bereikbaar met het vliegtuig. Daarvoor kun je o.a. via Mumbai of via New Delhi vliegen. Ook kun je eerst naar Mumbai vliegen en vandaar verder reizen met de trein, de bus of een taxi. Een taxirit van Mumbai naar Pune duurt ongeveer 4 uur.
In het Osho International Meditation Resort je levensvisie veranderen Als je helemaal naar Pune vliegt, kun je vanaf Pune Airport een prepaid taxi of een riksja nemen. In ongeveer een kwartier ben je dan in Korgaon Park 17, Lane 1, aangekomen waar het Osho Mediation Resort gelegen is.

Gateles Gate

De open ruimte met de belettering erboven is de hoofdtoegang, de main gate, ook wel “Gateless Gate” genoemd. Je kunt hier naar binnen als je over een gate-pass beschikt. Deze kun je verkrijgen nadat men je geregistreerd heeft in het ‘Welcome Center’. Het Welcome Center bevindt zich rechts van de main gate. Via de electronisch beveiligde toegang kun je, na registratie, met je gate pass via de main gate naar binnen. Je tassen worden bij binnenkomst uit veiligheidsoverwegingen gecontroleerd.
Links van de main gate, als je met het gezicht er naartoe gericht voor staat, bevindt zich de Bookshop.

OSHO BOOKSHOP ook van buitenaf toegankelijk

Deze kun je ook vanaf deIn het Osho International Meditation Resort je levensvisie veranderen buitenkant van het Resort binnengaan. Hier kun je een selectie van Osho’s boeken inkijken en er enkele aanschaffen. De boeken zijn verkrijgbaar tegen kostprijs. Osho heeft bijna 700 boeken op zijn naam staan. Deze ¬†betreffen de weergave van de lezingen die hij gedurende bijna 40 jaar gegeven heeft. Over de inhoud van de boeken kun je meer lezen op de website Osho Boeken Besproken. Op deze site kun je een titel invoeren en vervolgens zie je een In het International Meditation Resort je levensvisie veranderenbeschrijving van het desbetreffende boek, een impressie en vaak ook een review. Op deze manier kun je uitvinden welke van Osho’s unieke inzichten op een zeker moment behulpzaam voor je ontwikkelingsproces zijn en voor de verrijking van je leven.