Osho International Meditation Resort: Genieten!

Osho International Mediation Resort: Genieten!

Gewoon maar in het Osho International Meditation zijn, is genieten

Je kunt in het Osho Meditation Resort te Pune je dagen vullen door het meditatieprogramma te volgen. Daarnaast kun je ook groepen doen, de zogenoemde meditatieve therapie├źn, die zorgen voor Osho Mediation Resort: Genieten!een deep cleansing, zoals bijvoorbeeld Osho Mystic Rose, Osho No Mind, Osho Talking to your Body/Mind en meer. Vervolgens is er de mogelijkheid om individuele sessies te nemen, zoals diverse types van massage, counseling, intu├»tieve Tarot, Astrologie etc.
Maar er is ook een zeer aan te bevelen optie voor het Osho Mediation Resort en dat is daar ‘gewoon zijn’ en alleen maar genieten.

Osho Meditation Resort: genieten: Weldaad voor lichaam, ziel en geest

Het is weldadig voor je hele persoon, lichaam-ziel-geest, om in de atmosfeer van het Osho Resort te verkeren. Alle bezoekers doen aan een of andere vorm van meditatie en tezamen vormen die het Boeddhaveld. Er hangt daardoor een sfeer die diep ontspannend werkt en je tegelijkertijd een lift geeft.
Osho International Mediation Resort: Genieten!Mensen werken eraan hun ballast kwijt te raken, dus die drukt niet op het klimaat van het Osho Meditation Resort. Dat geeft een lichtheid die je in de rest van de wereld niet aantreft.
Als je naar wat activiteit verlangt, zijn daar genoeg opties voor. Zo is er dagelijks dansen, vanaf 10.45 uur.

Osho Meditation Resort, genieten: Dansen op de Buddha Groove vloer

Op de marmeren vloer en onder de bamboes is het heerlijk dansen. Er wordt elke dag een ander programma verzorgd. De dansmuziek is afkomstig uit landen van over de gehele wereld die uitnodigend isOsho International Mediation Resort: Genieten1 om op te dansen. In de open lucht kun je je naar hartelust uitleven, op je eentje of tezamen met andere dansers, totdat je er bijna bij neervalt. Na afloop van het uur dansen in de Buddha Groove klinkt er altijd een hartelijk applaus voor de mensen die de dansmuziek ten gehore gebracht hebben. Deze klappen dan meestal voor het enthousiasme waarmee de dansers hun zien eer hebben aan gedaan. Het is een dagelijks terugkerend feest waar velen van genieten.