Osho International Meditation Resort: ’t Verschil

Osho International Meditation Resort: 't Verschil

Het Verschil Maken

Het Osho International Meditation Resort maakt het verschil ten opzichte van vele andere Resorts. In een Resort verblijven, is in deze tijd een gangbaar gebeuren. Want het is prettig om tijdens je vakantie onderdak te vinden en tegelijkertijd in een wijdere omgeving te verblijven. De omgeving biedt dan vaak mogelijkheden om je verder te vermaken of te ontspannen.
Osho Meditation Resort maakt het verschilDeze mogelijkheden zijn in het Osho International Meditation Resort ook volop aanwezig. Zo is er een zwembad, een Jacuzzi en tennisbanen. Vlak naast het zwembad ligt het restaurant Zorba the Buddha. De extra van het Osho International Meditation Resort is dat je aan het meditatieprogramma kunt deelnemen.

Extra: aan meditatie deelnemen
Dagelijks is er in het Osho Resort een programma dat diverse meditaties biedt. Daarin zijn heel Actieve Meditaties opgenomen en meer rustige versies. In airconditioned marmeren ruimtes kun je daaraan deelnemen. Je kunt ervaren hoe diep ontspannend meditatie is waardoor je veel meer van dingen geniet. En als je eenmaal de ‘klik’ met meditatie gevonden hebt, neem je er ook nog wat van mee naar huis. De basis is namelijk gelegd om op je thuisadres door te gaan met meditatie. Je wilt dan de ontspanning en vitaliteit die je hebt ondervonden, blijven ervaren. Daarom is het fantastisch dat dit extra van meditatie in het Osho International Meditation Resort geboden wordt.

Maroon-kleurige  en Witte Robes

In het Osho International Meditation Resort is overdag het dragen van maroon-kleurige kleding Osho International Meditation Resort: 't Verschilvoorgeschreven. Het is prachtig om de in het maroon gehulde mensen tussen het veelvuldige groen van palmen en bamboes te zien lopen.
De kleur maroon heeft Osho gekozen omdat die de energie versterkt. Vandaar dat iedereen in het Resort de maroon robes overdag, tijdens de meditaties, groepen, sessies en het werk draagt. Na 16.00 uur kun je je zelf je kleding kiezen. Tijdens de Evening meeting draagt iedereen wit. 

Evening Meeting


’s Avonds om 18.45 uur begint de Evening Meeting waarin Osho International Meditation Resort: 't Verschilzowel actief stevig dansen als stilte-meditatie aan bod komt. Tijdens de Evening meeting dragen de deelnemers een robe witte. Osho heeft de kleur wit hiervoor gekozen omdat deze de stilte verdiept. Beide types robes kun je in het Osho International Meditation Resort kopen. In boutique Meera kunnen mensen de robes passen voordat men ze aanschaft. Bij een volgend bezoek aan het Resort kan men de robes opnieuw dragen.Osho International Meditation Resort: 't Verschil
Een verblijf in het Osho International Meditation Resort staat over het algemeen hoog aangeschreven. Dit Resort staat dan ook alom bekend als “The Resort”. Een verblijf zal je absoluut verrassen. De ervaring zal nog lang in je na blijven sudderen. 

The Press

WASHINGTON Post about Osho International Meditation Resort in Pune, Osho’s creation:
“Osho advocated meditation for everyone, but his technique was revolutionary, beginning not with stillness and silence but with violent activity to release pent-up energy and emotions, leading to a state of calmness in which meditation can flourish. …This is an ideal place for people to learn the dozens of meditations he designed. There’s swimming meditation, dancing and martial arts meditation, smoking meditation, walking meditation, breathing meditation and meditation for couples.”